Scandinavian Design Group

I SDG bolagsgrupp har vi över 25 års gedigen branscherfarenhet. Vi är specialister på skräddarsydd design av högkvalitativa klockor, och vårt kreativa design- och utvecklingsteam skapar attraktiv företagsdesign och framgångsrika affärskoncept till kunder över hela världen. Låt oss även förverkliga er vision. Vi designar och specialtillverkar en helt unik klocka som blir en kraftfull förlängning helt i linje med ert varumärke och identitet. Möjligheterna är oändliga.

Vårt dotterbolag, Saro Island AB, äger premium klockmärket Carl Edmond samt de globala rättigheterna till att designa och producera klockor för det världskända varumärket Lambretta. Till dessa kvalitetsklockor skapar vi en speciell förpackning för er, med ert eget varumärke i tydligt fokus. Perfekt för gåvor, belöningar, kampanjer och andra marknadsaktiviteter.

Vårt systerbolag, Amabilia Medical AB, är auktoriserad nordisk distributör för flera av världens marknadsledande PPE-tillverkare. Bolaget är betrodd leverantör av högkvalitativa engångshandskar, munskydd och alkoholfri desinfektion till bl a myndigheter, sjukhus, dentalkedjor, apotek och kontorsleverantörer. Vi har möjligheten att skapa en egen unik OEM-förpackning för er. Bli det trygga varumärket i era anställdas och kunders händer.