Nordic Profile Fair Hybrid januari 2024
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid januari 2024

Välkommen till produktmediabranschens fjärde hybridmässa med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Som besökare väljer du själv om du deltar fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig - Sverige, Norden eller Europa! Den fysiska mässan arrangeras på Elmia i Hall A under två dagar 17-18 januari. Den digitala mässan sänder LIVE från Elmia på plattformen www.nordicprofilefairhybrid.com och sen eftersänds alla LIVE reportage och produktvisningar ytterligare 14 dagar t o m den 2 februari. Varmt välkomna!
icon location
17
January
-
2
February
2024
Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2023
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2023

Produktmediabranschens tredje hybridmässa arrangerades under augusti 2023 med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Som besökare valde man själv om man deltog fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig - Sverige, Norden eller Europa! Den fysiska mässan arrangerades på Elmia i Hall A under två dagar 16-17 augusti. Nytt för denna mässa var mittgångens Nyhetspelare och ett mattorg inne i mässhallen med foodtrucks. Den digitala mässan sände LIVE från Elmia på plattformen www.nordicprofilefairhybrid.com och pågick ytterligare 14 dagar från 16 augusti - 1 september. Hybridmässan hade totalt 1622 besök - fysiskt på Elmia (1189) och digitalt på www.nordicprofilefairhybrid.com (433).
icon location
16
August
-
1
September
2023
Nordic Profile Fair Hybrid januari 2023
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid januari 2023

Produktmediabranschens andra hybridmässa arrangerades under januari 2023 med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Som besökare valde man själv om man deltog fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig - Sverige, Norden eller Europa! Den fysiska mässan arrangerades på Elmia i Hall A under tre dagar 17-19 januari. Den digitala mässan sände LIVE från Elmia på plattformen www.nordicprofilefairhybrid.com och pågick ytterligare 14 dagar från 17 januari - 3 februari. Elin Peterson som är kursutvecklare och ämnesledare i textila cirkulära processer på Nordiska Textilakademin besökte mässan den 18 januari för att föreläsa om hållbarhet i PWA lounge LN01:01. På hybridmässan fick vi även besök av Kemikalieinspektionen som arbetar med att minska risken för att människor och miljö skadas av kemikalier. Anneli Rudström och Karin Alkell är båda rådgivare om kemikalieregler och de gick runt i mässhallen för att hjälpa till att informera om olika kemikalieregler. Hybridmässan hade totalt 2380 besök - fysiskt på Elmia (1501) och digitalt på www.nordicprofilefairhybrid.com (879).
icon location
17
January
-
3
February
2023
Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2022
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2022

Stort tack och vilken respons! Produktmediabranschens första hybridmässa har nu stängt och vi tackar alla er deltagare; utställare, besökare och press som gjort denna mässa till en succé. Nordic Profile Fair Hybrid hade 107 utställare och bjöd på LIVE inslag såsom intervjuer med Beskow von Post, Bröderna Haaks, SBPR och Elmia. Flera av utställarna deltog även LIVE och visade nyheter i Hall C och Lobby Syd. Digitalt föreläste RISE Substitutionscentrum Anna Jacobs och Kemikalieinspektionen Susan Strömbom om vad man behöver veta för att fasa ut farliga kemikalier, vilka kemikaliekrav som gäller och var man som företagare kan få mer information. Hybridmässan hade totalt 2397 besök - fysiskt på Elmia (1441) och digitalt på www.nordicprofilefaironline.com (956). Branschfesten på onsdagskvällen med populära coverbandet Haaks besöktes av 400 personer!
icon location
17
August
-
2
September
2022
PWA Promotion on Tour mars 2023
Fysiskt & digitalt event

PWA Promotion on Tour mars 2023

Den uppskattade Sverigetouren PWA Promotion on Tour var tillbaka under våren 2023! Denna gång stannade vi till i städerna ÖREBRO 23 mars på Club 700 Conventum, Drottninggatan 42, Örebro - GÖTEBORG 28 mars på Eriksbergshallen, Quality Hotel 11, Maskingatan 11, Göteborg - MALMÖ 30 mars på Malmö Arena Palissad, Arenagatan 13, Hyllie. Anmälan och mötesbokningen med våra utställare sköttes via plattformen nedan. Vi fanns på plats klockan 9-17 i varje stad och bjöd på entré, frukost, lunch eller eftermiddagsfika. Besökare träffade oss för att få en visning av produktnyheter lokalt nära sig!
icon location
23
March
-
30
March
2023
PWA Promotion on Tour mars 2022
Fysiskt & digitalt event

PWA Promotion on Tour mars 2022

Våren 2022 arrangerades PWA Promotion on Tour som både var fysisk och digital. Som besökare kunde man träffa våra medlemmar för att se deras aktuella nyheter och fina erbjudanden. Vi fanns på plats i 3 storstäder för att ge besökare flexibilitet: STOCKHOLM 15 mars på Stockholm Waterfront Congress Centre. GÖTEBORG 17 mars på Clarion Hotel Post. MALMÖ 22 mars på Malmö Arena. Bokning gick via www.nordicprofilefairhybrid.com/pwapromotionontour/ och de som missade att besöka oss gavs möjlighet att boka tid för en genomgång av produktnyheter online, 14 dagar efter det fysiska eventet erbjöds bokning av digitala genomgångar med våra medlemmars säljare via ett nytt spännande mötesforum.
icon location
15
March
-
22
March
2022

Träffa oss i mässvimlet
och knyt nya kontakter

Mötet mellan människor är viktig för utveckling

Under en längre tid har vi tillsammans med Elmia anordnat Nordic Profile Fair. En B2B-mässa som samlar företag inom produktmediabranschen två gånger om året i Jönköping. Denna fysiska fackmässa har snabbt växt fram till Nordens viktigaste mötesplats inom vår bransch.

Under covid-19 pandemin har vi fått tänka om och utvecklat en digital variant av mässan, Nordic Profile Fair Online. Nuförtiden har vi därmed en större flexibilitet och kan kombinera både digital och fysisk mässa genom att arrangera Nordic Profile Fair Hybrid mässan.

Upplev vår digitala mässa som gjort succé

Under covid-19 så utvecklade vi en digital plattform för att fortsätta med Nordic Profile Fair mässan under de tuffa pandemiåren. Vi ser onlinemässan som ett framtida komplement till våra fysiska mässor och något som som absolut utvecklat produktmediabranschen. Fördelarna med en onlinemässa är att fler personer på företaget får möjlighet att ta del av produktnyheter. Onlinemässan har även en stark miljöprofil vilket gör att den aktuella hållbarhetsfrågan fokuseras. Oavsett vart du befinner dig så kan du besöka Nordic Profile Fair Online.

Så varmt välkommen att anmäla dig till den delen av mässan som passar dig allra bäst!

Alla på företaget kan delta oavsett var man befinner sig

I ett nära samarbete med PWA har vi under flera år arrangerat B2B mässan Nordic Profile Fair som blivit Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Där träffas branschfolk för att knyta nya kontakter och inspireras av nyheter och aktuella trender.

Elmia

Otroligt kul att Nordic Profile Fair Online blev en sådan succé som det blev. Tillsammans har vi under pandemin gjort resan från oprövad idé till en etablerad affärslösning. Att PWA nu vill fortsätta utvecklas digitalt med oss är riktigt spännande.

Onlinemassan

I ett nära samarbete med PWA har vi under flera år arrangerat B2B mässan Nordic Profile Fair som blivit Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Där träffas branschfolk för att knyta nya kontakter och inspireras av nyheter och aktuella trender.

Elmia
of
Elmia

Otroligt kul att Nordic Profile Fair Online blev en sådan succé som det blev. Tillsammans har vi under pandemin gjort resan från oprövad idé till en etablerad affärslösning. Nu fortsätter vi utvecklas digitalt med nya hybridmässan och det är riktigt spännande.

Freewater Pictures
of
Freewater Pictures

Häng med på det senaste i branschen

SE ALLA INLÄGG