Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2024
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2024

Välkommen till produktmediabranschens femte hybridmässa med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Som besökare väljer du själv om du deltar fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig - Sverige, Norden eller Europa! Den fysiska mässan arrangeras på Elmia i Hall C under två dagar 14-15 augusti. Filmteamet finns på plats och livestreamar under mässdagarna i Jönköping. PWA kommer göra reportage från utställarnas montrar och intervjua gäster och branschfolk som deltar fysiskt på mässan. Filmreportagen eftersänds i två veckor från 19-30 augusti via mässplattformen www.nordicprofilefairhybrid.com. Hybridmässan arrangeras av PWA i samarbete med Elmia, Freewater Pictures & Cone Digital. Den 14 augusti har PWA abonnerat restaurang Twin City för branschfest på stan. Det blir en kväll tillsammans med branschfolket och det populära coverbandet Duo Jag. Biljetter säljs via www.elmia.se/nordic-profile-fair/branschfest/ - Vi ses i augusti!
icon location
14
August
-
30
August
2024
Nordic Profile Fair Hybrid januari 2024
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid januari 2024

Produktmediabranschens fjärde hybridmässa arrangerades under januari 2024 med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Den fysiska mässan arrangerades på Elmia i Hall A under två dagar 17-18 januari. Filmteamet fanns på plats och tillsammans med dem gjorde PWA under mässdagarna 1 intervju med Lena Berger Andersson & Agneta Viksten från Nordiska Textilakademin + 18 reportage från utställarnas montrar. Filmreportagen eftersändes i två veckor från 22 januari till 2 februari via mässplattformen www.nordicprofilefairhybrid.com. Efter mässans första dag bjöd PWA in till ett gratis nätverksmingel i Hammarskjöldsalen, Jönköping Konsert & Kongress på Elmia med föreläsaren Anders Borg som gav sin syn på risker och möjligheter i världsekonomin och vad det betyder för Sverige och vår ekonomi framledes. Trots snöstorm med varning att ge sig ut på vägarna hade hybridmässan totalt 1152 besök - fysiskt på Elmia (787) och digitalt på www.nordicprofilefairhybrid.com (365).
icon location
17
January
-
2
February
2024
Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2023
Fysiskt & digitalt event

Nordic Profile Fair Hybrid augusti 2023

Produktmediabranschens tredje hybridmässa arrangerades under augusti 2023 med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping! Den fysiska mässan arrangerades på Elmia i Hall A under två dagar 16-17 augusti. Nytt för denna mässa var mittgångens Nyhetspelare och ett mattorg inne i mässhallen med foodtrucks. Den digitala mässan sände LIVE från Elmia på plattformen www.nordicprofilefairhybrid.com och pågick ytterligare 14 dagar från 16 augusti - 1 september. Hybridmässan hade totalt 1622 besök - fysiskt på Elmia (1189) och digitalt på www.nordicprofilefairhybrid.com (433).
icon location
16
August
-
1
September
2023
PWA Promotion on Tour mars 2024
Fysiskt & digitalt event

PWA Promotion on Tour mars 2024

Under mars 2024 besökte vi 3 städer för att träffa dig och därmed turnerade Sverigetouren PWA Promotion on Tour för tredje gången! Denna gång stannade vi till i städerna NORRKÖPING 12 mars på Norrköping Event Center, Hagebygatan 147, Norrköping - GÖTEBORG 14 mars på Quality Hotel The Weaver, Göteborgsvägen 91, Mölndal - MALMÖ 19 mars på Best Western Malmö Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12, Malmö. Totalt 21 PWA medlemmar fanns på plats mellan kl 9-17 för att visa produktnyheter. Det bjöds på frukost, lunch alternativt fika. Anmälan och mötesbokningen gick via www.pwa.se/pwa-promotion-on-tour/2024.
icon location
12
March
-
19
March
2024
PWA Promotion on Tour mars 2023
Fysiskt & digitalt event

PWA Promotion on Tour mars 2023

Den uppskattade Sverigetouren PWA Promotion on Tour var tillbaka under våren 2023! Denna gång stannade vi till i städerna ÖREBRO 23 mars på Club 700 Conventum, Drottninggatan 42, Örebro - GÖTEBORG 28 mars på Eriksbergshallen, Quality Hotel 11, Maskingatan 11, Göteborg - MALMÖ 30 mars på Malmö Arena Palissad, Arenagatan 13, Hyllie. Anmälan och mötesbokningen med våra utställare sköttes via plattformen nedan. Vi fanns på plats klockan 9-17 i varje stad och bjöd på entré, frukost, lunch eller eftermiddagsfika. Besökare träffade oss för att få en visning av produktnyheter lokalt nära sig!
icon location
23
March
-
30
March
2023
PWA Promotion on Tour mars 2022
Fysiskt & digitalt event

PWA Promotion on Tour mars 2022

Våren 2022 arrangerades PWA Promotion on Tour som både var fysisk och digital. Som besökare kunde man träffa våra medlemmar för att se deras aktuella nyheter och fina erbjudanden. Vi fanns på plats i 3 storstäder för att ge besökare flexibilitet: STOCKHOLM 15 mars på Stockholm Waterfront Congress Centre. GÖTEBORG 17 mars på Clarion Hotel Post. MALMÖ 22 mars på Malmö Arena. Bokning gick via www.nordicprofilefairhybrid.com/pwapromotionontour/ och de som missade att besöka oss gavs möjlighet att boka tid för en genomgång av produktnyheter online, 14 dagar efter det fysiska eventet erbjöds bokning av digitala genomgångar med våra medlemmars säljare via ett nytt spännande mötesforum.
icon location
15
March
-
22
March
2022

Träffa oss i mässvimlet
och knyt nya kontakter

Mötet mellan människor är viktig för utveckling

Under en längre tid har vi tillsammans med Elmia anordnat Nordic Profile Fair. En B2B-mässa som samlar företag inom produktmediabranschen två gånger om året i Jönköping. Denna fysiska fackmässa har snabbt växt fram till Nordens viktigaste mötesplats inom vår bransch.

Under covid-19 pandemin har vi fått tänka om och utvecklat en digital variant av mässan, Nordic Profile Fair Online. Nuförtiden har vi därmed en större flexibilitet och kan kombinera både digital och fysisk mässa genom att arrangera Nordic Profile Fair Hybrid mässan.

Upplev vår digitala mässa som gjort succé

Under covid-19 så utvecklade vi en digital plattform för att fortsätta med Nordic Profile Fair mässan under de tuffa pandemiåren. Vi ser onlinemässan som ett framtida komplement till våra fysiska mässor och något som som absolut utvecklat produktmediabranschen. Fördelarna med en onlinemässa är att fler personer på företaget får möjlighet att ta del av produktnyheter. Onlinemässan har även en stark miljöprofil vilket gör att den aktuella hållbarhetsfrågan fokuseras. Oavsett vart du befinner dig så kan du besöka Nordic Profile Fair Online.

Så varmt välkommen att anmäla dig till den delen av mässan som passar dig allra bäst!

Alla på företaget kan delta oavsett var man befinner sig

I ett nära samarbete med PWA har vi under flera år arrangerat B2B mässan Nordic Profile Fair som blivit Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Där träffas branschfolk för att knyta nya kontakter och inspireras av nyheter och aktuella trender.

Elmia

Otroligt kul att Nordic Profile Fair Online blev en sådan succé som det blev. Tillsammans har vi gjort resan från oprövad idé till en etablerad affärslösning. Att PWA nu vill fortsätta utvecklas digitalt och spela in LIVE med oss i en ny hybridmässa är riktigt spännande.

Cone Digital & Freewater Pictures

I ett nära samarbete med PWA har vi under flera år arrangerat B2B mässan Nordic Profile Fair som blivit Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Där träffas branschfolk för att knyta nya kontakter och inspireras av nyheter och aktuella trender.

Elmia
of
Elmia

Otroligt kul att Nordic Profile Fair Online blev en sådan succé som det blev. Tillsammans har vi under pandemin gjort resan från oprövad idé till en etablerad affärslösning. Nu fortsätter vi utvecklas digitalt med nya hybridmässan och det är riktigt spännande.

Freewater Pictures
of
Freewater Pictures

Häng med på det senaste i branschen

SE ALLA INLÄGG