ACG Nyström

ACG Nyström AB är ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin.

Vi tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att bli bättre och mer konkurrenskraftiga i hela den textila utvecklings-/produktionsprocessen.

2020 utökade vi vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri. Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under 100 års nära samarbete med våra kunder. Detta har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen. Vi har en serviceorganisation i världsklass och våra tjänster innefattar bland annat konsultation, installation, utbildning, service och support.