Intemporel

Intemporel är skapat ur en bakgrund av mer än sex decennier av utlandshandel samt med över två decennier av samlad erfarenhet från promotionbranschen. Kunskaperna och erfarenheterna vi fått med oss har vi sedan använt för att sätta ihop ett koncept som vi tror och önskar leder till att vi blir det självklara valet när du ska välja en företagsgåva.

Intemporel betyder tidlös och det är tidlösa produkter vi skapar. Vår filosofi är att en produkt som behåller sin stil och elegans oavsett rådande trender också blir en mer hållbar produkt. Vi tror också att ”The devil is in the details ” och är därför noggranna i varje steg av produktutvecklingen, från materialval till tillverkning och slutligen leverans. Vår övertygelse är att en väldesignad och välkonstruerad produkt som håller över tid inte bara uppfyller sitt syfte utan även sprider glädje och tillfredställelse varje gång du använder den. Vårt syfte är alltså att skapa tidlösa produkter som förenklar, förskönar och berikar din vardag.

Vi är alltid måna om att våra produkter är tillverkade med omsorg och omtanke för miljön. Vi väljer material och produktionsmetoder som är hållbara och respektfulla mot naturen. Vi är också måna om att hållbarheten länkas ihop med verksamhetens utveckling och vi kommer aldrig sluta med arbetet att bli bättre. För oss är hållbarhetsarbetet ständigt pågående.