Mässor

PWA är en ekonomisk förening sedan 20 år tillbaka som främjar importörer av varor inom produktmediabranschen som enbart säljs via B2B återförsäljare. PWA består av ca 50 stycken medlemsföretag, främst distributörer, som arbetar med produkter avsedda att stärka slutkundernas varumärken och varumärkesprofiler. PWA organiserar Nordic Profile Fair mässan i samarbete med Elmia och Nordic Profile Fair online mässan i samarbete med www.onlinemassan.com

Nordic Profile Fair Hybrid

Nordic Profile Fair Hybrid

Produktmediabranschens första hybridmässa

Nordic Profile Fair Hybrid arrangeras av PWA i samarbete med Elmia och www.onlinemassan.com den 18-20 januari 2022.

Som besökare väljer du själv om du deltar fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig – Sverige, Norden eller Europa!

Nordic Profile Fair

Text visas om bilden är trasig

Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen!

Nordic Profile Fair är fackmässan med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Välkommen till tre dagar fyllda av möten med befintliga och nya leverantörer på Elmia i Jönköping! I januari 2020 besöktes mässan av 1548 besökare och 102 utställare fanns på plats – bli en del av produktmediabranschens självklara affärsarena du också!. Nästa mässa arrangeras 18-20 januari 2022 då vi startar upp det nya året med ett tryggt och säkert mässdeltagande för både våra utställare och besökare på plats i Jönköping.

Besök oss på www.elmia.se/nordic-profile-fair/

Nordic Profile Fair online

NYTT SÄTT ATT TRÄFFAS

PWA arrangerar produktmediabranschens onlinemässa i samarbete med Onlinemassan.com

Tredje mässan som arrangerades i augusti 2021 har nu stängt och vi tackar alla deltagare som gjort denna onlinemässa till en succé. Nordic Profile Fair online är tillbaka som en spännande hybridmässa 18-20 januari 2022 med digitala utställare och reportage från Elmia i Jönköping.

NordicFairOnline

HUR GÅR DET TILL?

Vi ser onlinemässan som ett framtida komplement till våra fysiska mässor och något som absolut har utvecklat produktmediabranschen. En onlinemässa når alla kunder från norr till söder, fler personer på företaget får möjlighet att ta del av produktnyheter och onlinemässan har en stark miljöprofil vilket också gör att den aktuella hållbarhetsfrågan fokuseras. Då första onlinemässan lanserades i augusti 2020 besöktes den av 1565 besökare och 16 utställare var först ut på att testa digitalt. Under andra Nordic Profile Fair online i januari 2021 ställde 32 utställare ut och onlinemässan hade över 5400 besökare. Vår tredje mässa i augusti 2021 var större än hösten innan med 19 utställare som besöktes av 2370 besökare.

Som besökare registerar du dig på mässportalen www.nordicprofilefaironline.com och skapar ett konto. Detta konto sparar du med fördel eftersom du sen kan besöka kommande mässor med samma användarnamn och lösenord.

Under tiden mässan pågår loggar du sen bara in från din dator. Väl inne på mässportalen kan du via en mässkarta besöka utställarnas montrar och se på nyheter eller lyssna på föreläsningar. Navigera runt för att se filmer och chatta/videochatta med säljarna i varje monter.

Besök oss på www.nordicprofilefaironline.com

När mässan är stängd hittar du kontaktinfo till PWA och utställare på mässportalen.